Inschrijven
Contact

Voor meer info bel op 0475-317171 of stuur een mail naar info@nieuweheldenroermond.nl.

Volg ons op
Terug
Gave workshops @ ECI Gave workshops @ ECI
Urban

Gave workshops @ ECI

Datum: zaterdag 29 februari 2020, 13:00 uur
Prijs: € 2,50 per workshop
Locatie: ECI cultuurfabriek
ECI 13, Roermond

https://www.ecicultuurfabriek.nl/workshops/

Wil je graag leren rappen, dj'en, improviseren of dichten? Of juist iets totaal anders, zoals digitaal teken of een fashionable zonnebrilhoesje maken? Doe dan mee aan een - of meer! - workshop(s) voor jongeren van 12 t/m 18 jaar bij de ECI cultuurfabriek op zaterdag 29 februari. Er zijn 2 rondes, waarbij je telkens kunt kiezen uit 3 workshops. De workshop Rap wordt gegeven door onze eigen Brohlin!


Workshops 13:00 - 14:30 uur

Black-Out Poetry ( stiftgedichten)
Van iets oud wordt iets nieuw gemaakt. In de workshop vertrekken we vanuit een krantenartikel of een pagina uit een boek. De deelnemers zoeken hierin naar woorden die hen opvallen. Met deze woorden vormen ze een gedicht. Door alle andere woorden weg te strepen met een marker, wordt enkel het gedicht nog zichtbaar. >> Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!

DJ producing
Hey DJ! Word jij de nieuwe Martin Garrix? In deze spetterende, muzikale workshop sta je zelf achter de mixtafel en leer je alles over beatmatchen, scratchen en meer. >> Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!

Fashion
High Fashion voor iedereen. Loop er deze zomer trendy bij. Ga aan de slag met stof, naald , draad, garen en vilt en maak je eigen persoonlijke gepimpte zonnebrilhoes. >>Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!Workshops 15:00 - 14:30 uur

Toneel: improvisatie
Improviseren kan een ultiem gevoel van vrijheid geven. De vloer op en spelen maar! In deze energieke workshop leer je de basistechnieken van improvisatie, maar staan vooral spelplezier en samenspel voorop. Laat jezelf verrassen en kijk wat voor een mooie verhalen er ontstaan. >>Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!

Rap
Wil jij leren rappen? Je eigen rhyme schrijven en performen? In deze workshop leert Brohlin jou je alle creatieve skills! >> Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!

Digitaal Tekenen
Ontdek een nieuwe manier van tekenen: op de iPad/ tablet met behulp van een digitale tekenpen! Het is als een tekendoos met eindeloos veel verschillende pennen en penselen. >>Ja, ik wil meedoen aan deze workshop!Group of teens singing 1845085
Mic 1132528 640
Fashion1
Digitaal tekenen
Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door