Inschrijven
Contact

Voor meer info bel op 0475-317171 of stuur een mail naar info@nieuweheldenroermond.nl.

Volg ons op
Terug
Jam de la FEM – THE BATTLE Jam de la FEM – THE BATTLE
Urban

Jam de la FEM – THE BATTLE

Datum: zaterdag 14 maart 2020, 00:00 uur
Locatie: Dynamo, Eindhoven
Catharinaplein, Centrum 21, Eindhoven

Jam de la FEM is terug, en dit keer als battle (wedstrijd) speciaal voor meiden/dames. Een initiatief door meiden van HipHopLab040! Tijdens dit evenement krijgen meiden uit de ‘HipHop’ en ‘Urban Culture’ danswereld de kans om op een zo laagdrempelige manier tegen elkaar te battlen… Maar vooral een gezellige dag te hebben met veel plezier! Bij de battle is een vrouwelijke jury, MC (host) & DJ aanwezig. Hoewel de battles en dag bestemd zijn voor dames, zijn heren van harte welkom om de dames aan te moedigen! Ook is er gratis parkeergelegenheid.

Naast de battles zijn er ook optredens van PoetryCircle040!

De deelnemer kan zich binnen deze 2 verschillende categorieën opgeven voor ‘t/m 14 jaar’ of ‘alle leeftijden’. Vervolgens kunnen de deelnemers zich opgeven voor de B-Girl (Breakdance) battle of Stand Up battle. Bij Stand Up kunnen verschillende Urban dansstijlen uitgevoerd worden.

Jam de la FEM
FEM staat voor Female Movement en ons doel is simpel: ‘Meer vrouwen in HIPHOP en Urban Culture!’ Wij van FEM delen een grootse liefde voor Hiphop en Urban Culture en zetten ons in om een platform te bieden voor alle vrouwen. We weten dat HipHop vooral gezien wordt als iets voor mannen, maar we weten ook dat er genoeg vrouwelijk talent rondloopt dat op het punt staat om los te breken. En daar willen we wat mee!

Onze kernwaarden zijn authenticiteit, passie, awareness en vooral fun. Wij zullen de komende tijd een plek aanbieden voor females waar ze hun talenten kunnen delen en ontwikkelen binnen de HipHop en Urban Culture.

FEM is in 2014 opgezet in Dynamo door een groep meiden die actief is binnen deze cultuur. Het eerste concept dat georganiseerd is door FEM is Jam de la FEM. Het concept is een evenement voor en door vrouwen waarbij een jamsessie plaats vindt met dans en muziek binnen de HipHop en Urban Culture. Dit jaar zal het evenement een nieuwe draai krijgen en zal een battle plaatsvinden geheel gericht op females, jong en oud.

De eerstvolgende in 2020 staat alweer gepland! Het is een battle waar alleen dames zich voor kunnen inschrijven. Waar onderling veel gedanst en gelachen zal worden! Doe mee aan een van de volgende categorieën:
– B-Girl | t/m 14 jaar
– B-Girl | alle leeftijden
– Stand Up | t/m 14 jaar
– Stand Up | alle leeftijden

Dag: 14 maart 2020
Locatie: Dynamo, Eindhoven

Hou het evenement in de gaten! En check de pagina: FEM

Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door