Inschrijven
Contact

Bel of app: 06-83486578 Mail: info@nieuweheldennextlevel.nl

Volg ons op
Terug
Talent Summer Camp Talent Summer Camp
Urban

Talent Summer Camp

Datum: zondag 24 juli 2022, 00:00 uur
Prijs: €75,- (all in)
Locatie: Stichting USD Talent
Tegelseweg 59, Venlo

Danstalenten opgelet. Bijzondere masterclasses en het Nieuwe Helden familiegevoel gaan deze zomer samenkomen op het Talent Summer Camp in Venlo. Het is voor gevorderde danstalenten uit heel Limburg. En omdat geld niet een reden mag zijn om je tegen te houden wil Nieuwe Helden jou graag ondersteunen als je echt weinig te makken hebt.

Samenwerking UDS Talent

Het Talent Summer Camp wordt georganiseerd wordt door Stichting UDS Talent en beleeft haar derde editie. Deze keer hoopt UDS Talent het succes en de positieve reacties van deelnemers en gastdocenten te 'toppen' door ook een overnachting aan te bieden! En, er wordt dus samengewerkt met Nieuwe Helden Next Level.

Als deelnemer volg je drie dagen te gekke workshops op het gebied van Dans en Mindfulness, gegeven door top choreografen en docenten. In de avonden is er tijd voor ontspanning en plezier. Uiteraard zal je worden verwend met heerlijk eten en drinken, om lichaam en geest weer op te laden.

Kortom, dit wil je niet missen. Dus ben je tussen de 11 en 23 jaar? Is dansen jouw passie en wil je meedoen aan het Talent Summer Camp van Stichting UDS Talent en Nieuwe Helden Next Level? Geef je dan snel op, er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar!

Kosten voor 3 dagen inclusief eten en drinken: € 75,00

Meld je bij ons aan via mail als je mee wilt doen.
Je kunt je ook rechtstreeks aanmelden via UDS Talent, e: info@stichtingudstalent.com

Dit project is een samenwerking tussen:
Stichting USD Talent, The Movement en Nieuwe Helden Next Level

Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door