Inschrijven
Contact

Bel of app: 06-44598523 (José) Mail: info@nieuweheldennextlevel.nl

Volg ons op
Inschrijven
Nieuwe Helden Roermond Nieuwe Helden Roermond

Nieuwe Helden Roermond

Show your talent!

Wil jij je urban skills laten zien en verder ontwikkelen? En lijkt het jou te gek om op het podium te staan? Doe dan mee aan Nieuwe Helden 0475!

Bij Nieuwe Helden 0475 werk je in groepen aan je skills met coaches uit de urban scene. Je kiest uit één of meerdere talenten, bijvoorbeeld dans, rap of theater. In 12 wekelijkse repetities bij Niekée Roermond werk je toe naar een urban theaterproductie in de ECI cultuurfabriek! Meld je aan om mee te DOEN!


Skills
Van rap en breakdance tot decorbouw en geluids- en lichttechniek. Bij Nieuwe Helden 0475 kun je je skills laten zien en verbeteren op verschillende gebieden. You choose - wij helpen jou op weg naar een gave urban theaterproductie! Staat jouw skill er niet bij? Vul deze dan in bij 'opmerkingen' in het inschrijfformulier.

  • Voor wie: Roermondse jongeren tussen de 12 en 23 jaar.
  • Deelname = gratis.
  • Max. 50 jongeren.
  • Repetities: donderdag van 18:30 tot 21:00 uur, Niekée Roermond (LET OP: de repetities liggen ff stop ivm de coronamaatregelen)
  • Doe mee in een supervette urban show!
Inschrijven

Locatie

Niekée Roermond
Oranjelaan 300, Roermond

Meld je aan via Whatsapp

Wil je meedoen met Nieuwe Helden? Meld je dan nu simpel en gemakkelijk aan via Whatsapp. Door een paar vragen te beantwoorden kunnen we je direct inschrijven en ben jij zeker van je plekje bij Nieuwe Helden.

Aanmelden via Whatsapp
Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door