Inschrijven
Contact

Bel of app: 06-83486578 Mail: info@nieuweheldennextlevel.nl

Volg ons op
Inschrijven
Nieuwe Helden Venlo Nieuwe Helden Venlo

Nieuwe Helden Venlo

Vind jouw gave!

Wil jij je urban skills laten zien en verder ontwikkelen? En lijkt het jou te gek om op het podium te staan? Dat kan bij Nieuwe Helden 077!

Bij Nieuwe Helden 077 werk je in groepen aan je skills met coaches uit de urban scene. Je kiest uit één of meerdere talenten, bijv. dans, rap of toneel. In 12 wekelijkse repetities bij College Den Hulster werk je toe naar een urban theaterproductie in Grenswerk! Meld je aan om mee te DOEN


Skills
Van rap en breakdance tot decorbouw en geluids- en lichttechniek. Bij Nieuwe Helden kun je je skills laten zien en verbeteren op verschillende gebieden. You choose - wij helpen jou op weg naar een gave urban theaterproductie!

  • Voor wie: Venloose jongeren tussen de 12 en 23 jaar.
  • Deelname = gratis.
  • Max. 50 jongeren.
  • Schrijf je alvast in, informatie over de kick-off ontvang je per mail!
  • Doel: supervette urban show!
Inschrijven

Van rap en breakdance tot decorbouw en geluids- en lichttechniek. Bij Nieuwe Helden kun je je skills laten zien en verbeteren op verschillende gebieden. You choose - wij helpen jou op weg naar een gave urban theatershow! Staat jouw skill er niet bij? Vul deze dan in bij 'opmerkingen' in het inschrijfformulier.

Fotografie Fotografie -
Theater Theater Bijv. poetryslam
Hiphop Hiphop -
Breakdance Breakdance -
Decor Decor -
Presentatie Presentatie Bijv. pr, social media of (video)design

Locatie

College Den Hulster
Hagerhofweg 15, Venlo

Meld je aan via Whatsapp

Wil je meedoen met Nieuwe Helden? Meld je dan nu simpel en gemakkelijk aan via Whatsapp. Door een paar vragen te beantwoorden kunnen we je direct inschrijven en ben jij zeker van je plekje bij Nieuwe Helden.

Aanmelden via Whatsapp
Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door