Inschrijven
Contact

Bel of app: 06-83486578 Mail: info@nieuweheldennextlevel.nl

Volg ons op
Inschrijven
Nieuwe Helden Weert Nieuwe Helden Weert

Nieuwe Helden Weert

9 Mei Kick-off

Wil jij je urban skills laten zien en verder ontwikkelen? En lijkt het jou te gek om op het podium te staan? Dat kan bij Nieuwe Helden 0495!

Bij Nieuwe Helden 0495 werk je in groepen aan je skills met coaches uit de urban scene. Je kiest uit één of meerdere talenten, bijv. dans, rap of toneel. In 12 wekelijkse repetities bij Het Kwadrant werk je toe naar een urban theaterproductie! Meld je aan om mee te DOEN


Skills
Van rap en breakdance tot decorbouw en geluids- en lichttechniek. Bij Nieuwe Helden kun je je skills laten zien en verbeteren op verschillende gebieden. You choose - wij helpen jou op weg naar een gave urban theaterproductie!

  • Deelname = gratis.
  • Voor wie: Weertse jongeren tussen de 12 en 23 jaar.
  • Max. 50 jongeren.
  • Schrijf je alvast in, informatie over de kick-off ontvang je per mail!
  • Doel: supervette urban show!
Inschrijven

Van rap en breakdance tot decorbouw en geluids- en lichttechniek. Bij Nieuwe Helden kun je je skills laten zien en verbeteren op verschillende gebieden. You choose - wij helpen jou op weg naar een gave urban theatershow! Staat jouw skill er niet bij? Vul deze dan in bij 'opmerkingen' in het inschrijfformulier.

Decor Decor -
Fotografie Fotografie -
Theater Theater Bijv. poetryslam
Presentatie Presentatie Bijv. pr, social media of (video)design
Hiphop Hiphop -
Breakdance Breakdance -

Locatie

Het Kwadrant
Thornstraat 7, Weert

Meld je aan via Whatsapp

Wil je meedoen met Nieuwe Helden? Meld je dan nu simpel en gemakkelijk aan via Whatsapp. Door een paar vragen te beantwoorden kunnen we je direct inschrijven en ben jij zeker van je plekje bij Nieuwe Helden.

Aanmelden via Whatsapp
Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door