Inschrijven
Contact

Bel of app: 06-83486578 Mail: info@nieuweheldennextlevel.nl

Volg ons op
Terug
Auditie Level 2 Auditie Level 2

Auditie Level 2

Binnenkort start de eerste editie van Level 2. En jij kunt eraan meedoen!

Bij Nieuwe Helden NL Level 2 maakt een kleine groep van maximaal 10 jongeren (vanaf 14 jaar) samen een voorstelling onder leiding van regisseur/muzikant Ruud van Bree en breakdancer/ choreograaf Jop Vermeesch. De repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in de ECI cultuurfabriek. De voorstelling zal begin juli te zien zijn in het theater van de ECI cultuurfabriek en wordt mogelijk daarna op nog meerdere plekken gespeeld.

Om deel te kunnen nemen wordt er een auditie-avond georganiseerd op woensdag 22 januari van 19:00 tot 21:00 in de ECI cultuurfabriek. Voor deze auditie bereid je een korte act voor waarin jij je talent laat zien. Dat kan van alles zijn op het gebied van dans, freerunning, muziek, breakdance, zang, rap, theater, etc. Je maakt iets waar jij je goed bij voelt en wat je wil delen. Ook maak je deze avond kennis met de regisseur en de choreograaf. Zij zullen een aantal opdrachten geven, zodat je de andere deelnemers leert kennen. Deelname is gratis!

Dus, droom jij ervan om op het podium te staan, wil je je talent verder ontwikkelen en heb je zin in een uitdaging? Meld je dan aan voor de auditie! Dan kan via het inschrijfformulier op deze website of door een mail te sturen naar Femke Veltman, femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.

Een samenwerking van
Mogelijk gemaakt door